Ne razresene misterije sveta

10 Jan, 2010

Crvi

Generalna — Autor sanja2106 @ 22:31
 
Ovo bi mogao biti dobar zaplet za holivudski film: ogromni crvi debeli po 4 centimetra ispod velike metropole koji prete milionima ljudskih života. Za građane Moskve, najvećeg evropskog grada, ovo je, nažalost, realnost. Takvi crvi su pronađeni i snimljeni videokamerom ispod Moskve za vreme radova firme koja je u vlasništvu Vadima Mikhaylova, organizatora ovih radova u Rusiji.

Događaj se odvio nedaleko od samog centra grada gde su mnogi radnici postali očevici ovog bizarnog iskustva, prenosi Pravda.

- Uspeli smo kamerom snimiti ogromnog crva kako urla, inače nam niko ne bi verovao. Ipak, moramo na posebnim aparatima dokazati autentičnost našeg snimka. Mislim kako će ovo što smo videli okrenuti svet nauke naglavačke. Zvuk njegova krika sigurno u životu nećemo zaboraviti – izjavio je zaprepašteni Mikhaylov.Komentari

 1. Uh nadam se da nisu čule za Zvijezde Granda.
  Dosta nam je domaćih.
  pozdrav

  Autor mandrak72 — 10 Jan 2010, 22:51

 2. Odvratno... Malo je reci odvratno... Mrzim crve, insekte, sve sto gamize...

  Autor sopran87 — 11 Jan 2010, 01:10

 3. nije nauka odkrila jos mnogo zivih bica na planeti,sto po prasumama sto na drugim tesko pristupacnim mestima.Nekad imam utisak da se to desava zbog toga sto onaj koji ima novac da finansira takva istrazivanja nece da ulaze novac u to jer ima mnogo isplativijih stvari gde se isti moze uloziti i zaraditi.to se vidi i ovde,umesto da posalju tim naucnika da uzme zivi primerak crva,sad radnici treba da dokazuju autenticnost snimka?!Pa ljudi ko je ovde lud?

  Autor Nemanja — 14 Feb 2012, 11:31


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu